Astroliving / 12 Janar 2022, 12:52

Sa të ngjashëm aq edhe të veçantë, a mund të zgjasë lidhja mes Demit dhe Bricjapit?

Sa të ngjashëm aq edhe të veçantë, a mund të

Në pamje të parë duket sikur personat e lindur në shenjën e Dëmit dhe të Bricjapit nuk kanë asnjë lidhje me njëri-tjetrin, por sipas astrologëve është krejt e kundërta. Ata janë aq të ngjashëm sa nuk është aspak habi që të "ngatërrohen" në një det emocionesh dhe të kenë përputhje si çift. Por si është lidhja mes tyre? Zbulojeni si më poshtë:

Të dy janë njësoj të kujdesshëm kur bëhet fjalë për dashurinë, duke dashur të punojnë për marrëdhënien në vend që ta lënë atë të ndodhë vetë. Marrëdhënia midis një Demi dhe një Bricjapi është e fortë dhe ka për qëllim të zgjasë. Njerëzit në këto shenja janë tradicionalë, punëtorë dhe të suksesshëm. Ata zakonisht do të jenë çifti në të cilin të gjithë mund të mbështeten, përfshirë anëtarët e familjes dhe miqtë.

Personat e lindur në këto shenja janë të orientuar drejt karrierës dhe parave dhe të planifikojnë gjithçka për marrëdhënien e tyre, në detaje. Bricjapët duan pushtet dhe për të përparuar në karrierën e tyre, do të bëjnë miq që mund t'i ndihmojnë ata të ngjiten në shkallët shoqërore, dhe në të njëjtën kohë të ndihmojnë edhe Demin të përparojë gjithashtu. Dhe kjo do është mirë për Demin, i cili është i interesuar për statusin shoqëror dhe mënyrën se si njerëzit e shohin atë.

Horoskop