Keshilla bukurie 2 Shkurt 2022

Gjeni syzet e diellit që ju shkojnë më shumë në bazë të formës së fytyrës

Keshilla bukurie

Syzet e diellit janë një prej aksesorëve më të përdorur gjatë stinës së verës, por jo vetëm. Përdorimi i tyre jo vetëm mbron sytë dhe një pjesë të fytyrës nga rrezet UVB dhe UVA, por plotëson gjithashtu pamjen tuaj. Në qoftë se nuk keni blerë akoma një palë të tillë dhe jeni në mëdyshje se çfarë të zgjidhni, mos harroni që përveç filtrit mbrojtës, ngjyrës apo markës, duhet të zgjidhni modelin që i përshtatet fytyrës suaj.

Syze për fytyrë ovale

Syze për fytyrë rrumbullake

Syze për fytyrë në formë diamanti

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor