Keshilla bukurie 10 Mars 2022

Rutina e Cameron Diaz për kujdesin ndaj fytyrës është pak a shumë tronditëse

Keshilla bukurie

Aktorja Cameron Diaz tregoi në një intervistë rreth kujdesit të saj nga lëkurës dhe në fakt deklarata e saj është gati “e pabesueshme”.

Një person publik i cili ka gjithë mundësitë për t’u kujdesur deri në detaje duke përdorur larësit apo kremrat më të shtrenjtë na tregoi se edhe fytyrën “me zor” e lan.

“Realisht nuk bëj asgjë, as nuk dua dhe as nuk e marr mundimin të rri para pasqyrës, fytyrën e laj shumë rrallë, ndoshta një ose dy herë në muaj,” u shpreh ajo për “Rule Breaker”.

Aktorja tha se nuk ka pse të ndihet keq për mënyrën si duket për aq kohë sa gjithmonë do ta gjykojnë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor