Modë / 21 Mars 2022, 17:48

Duken kaq elegante, këto janë tendencat e thonjve për pranverën 2022

Duken kaq elegante, këto janë tendencat e thonjve për

Nëse gjatë muajve të dimrit i keni lënë thonjtë pa lyer dhe keni pritur ditët e ngrohta për të realizuar modelet që dëshironi, është momenti t'u hidhni një sy trendeve të pranverës 2022.

Ndër tendencat e këtij sezoni, ai që ka tërhequr vëmendjen e shumë nail artists është dizajni me perla. Thonjtë zbukurohen me rruaza të vogla të aplikuara si dekorim për të marrë një rezultat të lehtë dhe të rafinuar, që do të ishte ideal për ditën tuaj të nusërisë, por edhe për çdo vajzë që dëshiron t'i japë dorës një pamje elegante.

Nëse ju duhet pak frymëzim dhe ide për modelin e thonjve këtë pranverë, shihni modelet e mëposhtme dhe zgjidhni atë që përshtatet më shumë me shijet tuaja.

Duken kaq elegante, këto janë tendencat e thonjve për

Duken kaq elegante, këto janë tendencat e thonjve për

Duken kaq elegante, këto janë tendencat e thonjve për

Duken kaq elegante, këto janë tendencat e thonjve për

Duken kaq elegante, këto janë tendencat e thonjve për

 

Horoskop