Tendencat e fundit te modes 18 Prill 2022

Stili i princeshë Dianës për sezonin e pranverës është ideal për t'u ndjekur në çdo kohë

Tendencat e fundit te modes

Stili i Dianës, Princeshës së Uellsit ishte më i miri për t'u ndjekur në muajt e pranverës dhe verës. Stili pranveror në veçanti, kishte të bënte me nuancat e ëmbla dhe pikat polka, të cilat Princesha e Popullit i kombinonte vetë me anë të kostumit të fuqisë dhe fustaneve të ndezura.

Roza ishte një temë e përsëritur. Ajo veshi nuanca rozë gjatë shtatzënisë në 1982, në Kanada dhe Australi në 1983, në Derby në 1987, në Mançester dhe Nepal në 1993 dhe për një vizitë në Howe Barracks në 1995.

Ashtu si nuancat jashtëzakonisht të ndritshme që ishin në trend në shfaqjet pranverë/verë 2022 dhe vjeshtë/dimër 2022, Princesha Diana kishte një prirje për kombinime të theksuara ngjyrash. Lady Di ishte ajo që veshi së pari ngjyrën jeshile neon, në një udhëtim në Itali në 1995.

Qoftë kur ishte spektatore në një ngjarje sportive apo kur përshëndeste në vizitat shtetërore, Princesha Diana vishej gjithmonë bukur për sezonin. Në fotot e mëposhtme ju tregojmë disa nga kombinimet më fantastike të saj për periudhën e pranverës.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor