Tendencat e fundit te modes 20 Prill 2022

Elegante si zonjushat e Parisit, 4 trendet që do t'i japin shije franceze veshjes suaj

Tendencat e fundit te modes

Duke qenë elegante të përjetshme dhe të karakterizuara nga thjeshtësia, është e kuptueshme që gratë franceze janë një nga frymëzimet tona të para kur kërkojmë të përditësojmë veshjet tona këtë sezon (dhe çdo sezon, nëse jemi të sinqertë). "Të armatosura" me pesë tendencat e thjeshta që do të shihni më poshtë, gratë franceze kanë vërtetuar vazhdimisht se stili i mirë është shpesh më i thjeshti.

“Për momentin, shoh shumë funde treçereksh. Ato janë shumë të lehta për t'u veshur me çdo këpucë dhe çdo bluzë, veçanërisht në mes të sezonit, nga zyra në një festë. Me këtë gjatësi do të dukeni elegante në të gjitha rastet”. - Anne-Victoire Lefevre

“Kam parë shumë vajza të veshura me një shall mëndafshi të stilit 'cowboy’. Është një detaj i vogël që të gjithë mund ta shtojmë në veshjen tonë, pasi të gjithë kemi një shall të vogël si ky. Ai ju jep një shije të këndshme në çdo veshje shumë të thjeshtë”. - Anne-Laure Mais Moreau

"Unë shoh shumë të bluza të shkurtra rreth meje, ndonjëherë edhe vetëm një palë sytjena. Për t'i dhënë një pamje edhe më franceze, mund t'i kombinoni me një xhaketë". - Chloé Harrouch

“Duke ecur nëpër Paris këtë pranverë, do të thosha se klasikët si fustanet me lule apo palltot janë kthyer. Parizienet i kombinojnë këto veshje klasike me veshje të tilla si ata të thurura dhe të shoqëruara me çanta franceze në formë shporte. - Tamara Mory

Përveç elementeve klasike franceze si fustanet me lule dhe çantat e shportës, Mory na bëri të ditur se palltot janë një element kyç që ajo po i sheh (dhe i vesh vetë) në të gjithë rrugët e Parisit.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor