Orakulli i kuzhinës 22 Prill 2022

Vitam(ina) për një shëndet të mirë

Orakulli i kuzhinës

Kur bëhet fjalë për ushqimin ka dy gjëra me të cilat njerëzit nuk bëjnë kompromis: shija dhe vlerat ushqyese. Kjo është arsyeja se përse ata janë gjithmonë në kërkim të produkteve që janë njëkohësisht të ushqyeshme e të pasura në lëndë ushqyese dhe vitamina. Vitami është njëri prej tyre. 

Ky produkt, përveçse u jep shije unike recetave, ka edhe një sërë vlerash ushqyese. Ja disa nga arsyet përse Vitami, i cili së fundmi vjen në treg me një paketim të ri, nuk duhet kurrsesi të mungojë në kuzhinën dhe tryezën tuaj… Është 100% me bazë bimore, është një burim i mirë i vitaminave A, E dhe i pasur në vitaminën D. Receta e tij bazohet në përbërës të thjeshtë, siç janë vajrat me origjinë bimore me vlerat më të larta ushqyese dhe uji. Vitami është gjithashtu një burim i shkëlqyer i acideve yndyrore omega-3. 

Ky produkt ka një histori më shumë se 70 vjeçare në treg, 7 dekada gjatë të cilave klientët e vjetër kanë mbetur besnikë dhe të rinj janë shtuar dita ditës. Shijoni tani Vitamin me paketimin e ri, përbërësin ideal për pjekje e gatim. Vitam(ina) dhe aroma në tryezën tuaj!

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor