Marredhenia ne çift 25 Prill 2022

7 gjërat që çdo grua kërkon tek partneri, edhe pse mund të mos i shprehë

Marredhenia ne çift

Gjetja e partnerit nuk është një proces i lehtë. Gratë dhe burrat priren të kenë pikëpamje krejtësisht të ndryshme kur bëhet fjalë për marrëdhëniet e tyre, megjithatë, kjo nuk do të thotë se ata nuk bien dakord për disa aspekte. Kur bëhet fjalë për gjërat e vogla që e bëjnë një marrëdhënie të përmbushur në sytë e një gruaje, shumica e grave zbulojnë se duan të njëjtat gjëra. Çdo vajzë dëshiron të jetë e vlerësuar dhe e dashur nga partneri i saj. Ato duan një burrë që i përshtatet ideologjisë së tyre të një partneri të përsosur, qoftë kjo për të treguar dashamirësi ndaj të tjerëve, për të qenë përgjegjës për detyra të ndryshme ose dikush që kujdeset për to dhe i bën ato të ndihen të sigurta.

7 gjërat që çdo grua i kërkon tek "i duhuri":

1. Të vlerëson për atë që je

Vajzat janë në kërkim të djemve që vlerësojnë gjithçka rreth tyre. Nëse ajo bëri gjithçka për të gatuar një vakt të veçantë për një rast, ajo dëshiron që partneri ta vlerësojë atë. Është kaq e rëndësishme për të që ai i vlerëson gjërat e vogla që ajo bën, madje më shumë se gjërat e mëdha. Nëse vishni një fustan të veçantë që i pëlqen partnerit, dëshironi që ai t'ju komplimentojë, apo jo?

2. Ju bën të ndiheni e sigurt

Çdo vajzë dëshiron të ndihet e sigurt, dhe jo vetëm në kuptimin fizik. Ajo gjithashtu dëshiron një partner që e bën të sigurt emocionalisht, me të cilin ndihet e sigurt. Një formë e tillë sigurie mund të jetë e vështirë për t'u gjetur ndonjëherë, por kur e gjeni, padyshim ia vlen ta mbani.

3. Ju jep kohën e tij

Çdo vajzë dëshiron të kalojë kohë cilësore me djalin e saj. Dhe nuk mund të ketë asgjë më rrënuese kur ajo ndjen se nuk po merr asgjë prej tij. Vajzat preferojnë dikë që do t'i përkushtohet, që do të jetë aty në kohërat e vështira.

4. Ju bën të qeshni shpesh

Ai nuk duhet të jetë një komedian që kjo të funksionojë; ai thjesht duhet të jetë në gjendje të qeshë me veten dhe me ju për të lejuar magjinë të ndodhë.

5. Ju respekton

Respekti është shumë i rëndësishëm në funksionimin e një lidhjeje, por kur nuk është aty, mund ta shkatërrojë atë plotësisht në një moment. Ju dëshironi një djalë që respekton atë që bëni me jetën tuaj dhe si dëshironi ta jetoni atë. Ai duhet të respektojë punën tuaj dhe qëllimet që po përpiqeni të arrini në mënyrë aktive.

6. Tregon interes për hobit tuaj

Ndërsa ai mund të urrejë të shikojë Netflix ose të mos i pëlqejë të bëjë një lojë me ty, për ty është shumë kur ai bën njërën nga të dyja, sepse ai e di se sa të rëndësishme janë për ty. Të qenit në një lidhje shumë herë nënkupton kompromise. Vajzat duan dikë që do të mbështesë të gjitha ëndrrat e tyre; dikë që do t'i inkurajojë të ndjekin zemrën dhe t'u kujtojë se ata kanë atë që duhet për ta bërë këtë.

7. T'ju përkëdhelë herë pas here

Vajzave u pëlqen të përkëdhelen nga gjysma e tyre më e mirë. Blijni një dhuratë, nxirreni jashtë për të bërë pazar, pyeteni se si i shkoi dita ose thjesht gatuani diçka të veçantë për të. Këto akte dashurie janë me shumë vlerë për çdo vajzë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor