Familja / 27 Prill 2022, 16:39

As roza dhe as bluja, kjo është ngjyra perfekte për çdo dhomë bebesh

As roza dhe as bluja, kjo është ngjyra perfekte për çdo

Nëse dhoma e bebeve është e lyer dhe e dekoruar me tone, atëherë ajo mund të përshtatet më lehtë me çdo lloj dekorimi. Kështu thonë ekspertët dhe kjo është e vërteta. Gjithnjë e më shumë prindër tani vendosin të mos vendosin ngjyrën blu dhe rozë në dhomat e tyre të foshnjave dhe të zgjedhin më shumë nuanca prej dheu, në mënyrë që ato të jenë më të gjithanshme në aspektin dekorativ.

Por si ta dekoroni një dhomë bebesh “tokësore” për t’i dhënë karakter dhe ngjyrë? Shikoni më poshtë.

Duhet patjetër një krevat fëmijësh

As roza dhe as bluja, kjo është ngjyra perfekte për çdo

Nuk është e nevojshme t’i jepni shumë ngjyra djepit. Megjithatë, mund ta merrni atë prej druri në një nuancë të ëmbël, në mënyrë që të duket më e ngrohtë dhe të harmonizohet me pjesën tjetër të hapësirës.

Vendosni një letër muri

As roza dhe as bluja, kjo është ngjyra perfekte për çdo

Nëse fëmija juaj është vajzë atëherë mund të vendosni një dozë të vogël rozë në hapësirën tuaj. Në dhomën në foton më poshtë, ngjyra rozë në korniza përzihet në mënyrë të përkryer me letër-muri që është në natyrë.

Varni diçka të bukur në mur

As roza dhe as bluja, kjo është ngjyra perfekte për çdo

Një kafshë e bukur që foshnjat e duan shumë ose diçka tjetër që do t’ju ngjall interes, mund ta vendosni në murin pas djepit.

Ndizni dritën

As roza dhe as bluja, kjo është ngjyra perfekte për çdo

Mos qëndroni në klasik një llambë qendrore në tavanin e dhomës. Vendosni dritë edhe në mur. Në këtë mënyrë ju mund të ndriçoni një letër muri të bukur ose një kënd në dhomën që dëshironi.

Horoskop