Modë / 5 Maj 2022, 16:54

Do të dashuroheni me to, tendencat e fundit të CHANEL janë gjithçka që ju duhen këtë sezon pranverë-verë

Do të dashuroheni me to, tendencat e fundit të CHANEL janë

Sytë tanë flasin mijëra fjalë. Ata mund të komunikojnë emocionet tona në cdo çast. Gëzimi, dashuria, trishtimi, dhembshuria, befasia, shpesh thuhet se sytë janë dritaret e shpirtit. Shprehia e syve të çdo individi është gjithashtu produkt i një ekuacioni delikat dhe harmonik mes vetullave, qepallave dhe qerpikëve. Të gjitha këto ndihmojnë për t'i bërë ato unike.

Zona përreth tyre kërkon kujdes të veçantë, pasi është pjesa më delikate e fytyrës dhe lëkura është shumë e hollë.  Sytë tanë janë gjithashtu në lëvizje të vazhdueshme dhe vazhdimisht nën tendosje nga drita e emetuar apo nga lodhja dhe ndotja. Për të mbrojtur këtë zonë të ndjeshme nga një numër gjithnjë në rritje i faktorëve të jashtëm, CHANEL ka zhvilluar një trajtim gjithëpërfshirës për kujdesin e lëkurës për vitin 2022:

Do të dashuroheni me to, tendencat e fundit të CHANEL janë

SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX/ Një serum që rigjeneron zonën e syve

L'ESSENCE FONDAMENTALE YEUX i bashkohet linjës më të çmuar të kujdesit të lëkurës CHANEL SUBLIMAGE. Është përshtatur për t'u përdorur nga individët e të gjitha moshave, në çdo hap të ritualit të kujdesit të lëkurës. Kombinon kënaqësinë me efikasitetin, duke rritur bukurinë e duke trajtuar plakjen e lëkurës. 

SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për zonën e syve. Ky serum ndihmon lëkurën në rigjenerimin e saj, ndriçon sytë duke reduktuar shfaqjen e rrathëve të errët dhe i lë qerpikët dhe vetullat dukshëm më të dendura.

Do të dashuroheni me to, tendencat e fundit të CHANEL janë

Teknika e masazhit e përdorur për të aplikuar këtë trajtim të syve është veçanërisht e rëndësishme. Për maksimumin e efikasitetit, aplikoni SUBLIMAGE L’ESSENCE FONDAMENTALE YEUX në konturin e syve, qerpikët dhe vetullat çdo mëngjes dhe mbrëmje. 

SUBLIMAGE L'ESSENCE FONDAMENTALE YEUX është hapi i parë i kujdesit të lëkurës SUBLIMAGE, duke ndihmuar në rikthimin e intensitetit të shikimit. SUBLIMAGE L'ESSENCE FONDAMENTALE. Hapi i dytë në rutinë, funksionon si një serum për të ndihmuar në shtrëngimin dhe forcimin e lëkurës.

Përveç kësaj, SUBLIMAGE LA CRÈME YEUX jep vetitë e tij rinovuese dhe energjizon pamjen e lodhur. SUBLIMAGE LE BAUME, hapi i katërt dhe i fundit, përqendron fuqinë e SUBLIMAGE në një formulë qetësuese. 

Lëkura lihet më e lëmuar, më e butë dhe e ushqyer dukshëm. Me rutinën e kujdesit të lëkurës SUBLIMAGE, shkëlqimi i lëkurës rikthehet. Shkëlqeni pozitivisht dhe plot shëndet.

Po mendoni cila është lëvizja e fundit për t'u dukur mahnitëse?

Do të dashuroheni me to, tendencat e fundit të CHANEL janë

Është pjesë e një rutine të përditshme, e megjithatë nuk është gjë tjetër veçse e parëndësishme. Çfarë shpresojmë të arrijmë duke aplikuar buzëkuq?  Simbolika e tij shpesh shkon përtej një dëshire të thjeshtë për të theksuar buzët tona me ngjyra. E përdorim për guximin që na frymëzon, besimin që na jep. Buzëkuqi perfekt na bën të ndihemi më mirë. Ai pasqyron një qëllim, një stil.

Do të dashuroheni me to, tendencat e fundit të CHANEL janë

Kur CHANEL krijoi ROUGE ALLURE në 2006, Shtëpia synoi të inkurajonte këtë formë vetë-shprehje duke ngritur përvojën e veshjes së buzëkuqit dhe duke tejkaluar estetikën. ROUGE ALLURE nuk është buzëkuq i zakonshëm: ai është sa i veçantë dhe i paimitueshëm. Intensiteti i tij është një shenjë dalluese e joshjes CHANEL dhe na kujton, ndër të tjera, simbolin e çlirimit të grave në vitet 1920.

Shtëpia e CHANEL mori frymëzim nga këto imazhe të feminitetit dhe fuqisë për të krijuar ROUGE ALLURE L'EXTRAIT. Studio e krijimit të grimit CHANEL bashkoi forcat me CHANEL. Më shumë se një buzëkuq, ai ofron ngjyrë të përqendruar, shkëlqim dhe kujdes, duke krijuar një pamje sateni grimi që nuk është asgjë më pak se GUXIM.  Aplikoni me besim, përcaktoni me saktësi.

Horoskop