Astroliving / 6 Maj 2022, 13:41

Çiftet që i përkasin këtyre shenjave të horoskopit bëjnë fëmijët më të bukur

Çiftet që i përkasin këtyre shenjave të horoskopit

Sipas astrologëve, pamja dhe sharmi i një foshnje mund të ndikohet jo vetëm nga gjenetika dhe edukimi, por edhe nga shenja e zodiakut të prindërve të tij. Sipas shenjave të horoskopit, këto tri çifte lindin fëmijët më të bukur.

Gruaja luani dhe burri ujori

Kombinimi i elementeve të zjarrit dhe ajrit konsiderohet unik. Kombinime të tilla janë gjithmonë të pazakonta: luanët e fortë dhe iniciativë janë një kombinim i mirë me energjinë dhe mençurinë e një ujori. Së bashku ata mund të bëjnë gjëra të mëdha. Këta partnerë plotësojnë, mbështesin dhe përcjellin cilësitë e tyre më të mira tek fëmijët që sjellin në jetë bashkë. Fëmijët e tyre janë të shoqërueshëm dhe aktivë, gjejnë lehtësisht gjuhën e përbashkët me moshatarët dhe të rriturit e tyre. 

Gruaja demi dhe burri gaforrja

Të lindurat e shenjës së demit udhëhiqen nga venusi, ato janë romantike, praktike dhe shumë familjare, natyra që e duan shumë shtëpinë. Ato i kanë të gjitha shanset për t'u bërë nëna të mrekullueshme, që janë gati për gjithçka për shkak të fëmijëve të tyre. Burrat janë  shumë të kujdesshëm dhe shpesh janë baballarë të shkëlqyer. Kombinimi i tyre është i fortë dhe harmonik, sepse të dy janë shumë të ndjeshëm ndaj nevojave të njëri-tjetrit.

Horoskop