Bukuria 6 Maj 2022

"Botox pa pagesë", tri metodat që do të zhdukin rrudhat/ VIDEO

Bukuria

Masazhi i fytyrës është një trend kundër plakjes që ka shpërthyer vitet e fundit. Një praktikuese e jogës së fytyrës ndau tri ushtrime të lira të thjeshta që njerëzit mund të provojnë në shtëpi për të transformuar formën e fytyrës së tyre.

Praktikuesja e jogës së fytyrës dhe trajnerja e shëndetit Victoria Adams ka folur për përfitimet e masazhit të fytyrës dhe se si mund të heqë gjurmën e viteve nga fytyra. Ajo ndau tri ushtrime që parandalojnë plakjen dhe eleminojnë efektet e saj.

Për të parë videon, klikoni këtu.

Ashtu si takimet e Zoom duke u bërë një dukuri pothuajse e përditshme për shumë prej nesh, njerëzit po familjarizohen shumë me çdo papërsosmëri të fytyrës së tyre. Kjo ka nxitur një rritje të kërkimeve se si ta bëni fytyrën të duket më e re në shtëpi.

Dhe Victoria beson se kjo është plotësisht e mundur: "Kujdesi i duhur i lëkurës fjalë për fjalë mund të ndryshojë formën e fytyrës tuaj ju mund të skalitni një fytyrë tjetër".

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor