Marredhenia ne çift 7 Maj 2022

Do të habiteni: pozicionet e ndryshme të marrëdhënieve seksuale, çfarë nuk pëlqejnë meshkujt për secilin prej tyre

Marredhenia ne çift

Marrëdhëniet intime janë pjesë shumë e rëndësishme e një lidhjeje, por secili çift dhe individ ka preferencat e tij përsa i përket intimitetit. Çdo person është i ndryshëm dhe ka dëshira e fantazi të ndryshme që mund të ndikojnë në cilësinë e jetës në shtrat. Më poshtë, po renditen disa nga pozicionet dhe preferenca e meshkujve ndaj tyre.

Pozicioni i misionarit

Negative te kjo pozë është ajo që është tepër e zakonshme dhe me kalimin e kohës bëhet monotone. Meshkujt gjithashtu urrejnë që tërë punën duhet patjetër ta bëjnë vetë, mirëpo megjithatë më shumë kënaqen duke ju parë ju.

Stili kauboj

Ai adhuron kur ju jeni sipër mirëpo, megjithatë, ka frikën se mos ju lëndoni organin e tij gjenital, duke qenë se jeni ju në kontroll të aktit.

Seksi gjatë dushit

Atij mund të mos i pëlqejë që patjetër duhet të qëndrojë në këmbë dhe me ujin, shampon etj mund të jetë diçka e pakëndshme.

Pozicioni i lugës

Kjo pozicion mund të jetë interesant nëse praktikohet shumë rrallë dhe në një periudhë shumë të shkurtër.

"Doggy style"

E vetmja gjë që partnerit tuaj nuk i pëlqen te stili ‘doggy’ është mundësia që do të kërkoni të ndërrojë pozicionin.

Pozicioni ulur

Në këtë rast meshkujt frikësohen se mos ju lëndojnë duke lëvizur këmbët, gjithashtu mund të lodhen shumë shpejt nëse nuk kanë mbështetje për shpinën. 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor