Mirëqenie / 12 Maj 2022, 16:48

Tendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer me produktet më cilësore

Tendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer me

Kjo pranverë është kaq e bukur sa me siguri të gjitha ne duam të dukemi edhe më të bukura!

Herë pas herë ju sugjerojmë fort lidhur me produktet dhe tendencat e fundit që duhet të përdorni për t'u dukur sa më mirë. Por që të kuptoni atë qe ne ju sugjerojmë, po ju tregojmë disa nga fotot që vetë Chanel ka realizuar për make up e tendencave të fundit:

Tendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer me Tendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer me

Tendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer meTendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer me

Lëkura e përgatitur me serumin RED CAMELLIA REVITALIZING dhe RED CAMELLIA REVITALIZING CREAM nga gama N°1 de CHANEL. Ndërkohë make up është realizuar me produktet e mëposhtme:

Fytyra:

LES BEIGES – Hidratim dhe veshje të gjata me bazë për shkëlqim të shëndetshëm*

LES PINCEAUX DE CHANEL

LE CORRECTEUR DE CHANEL

POUDRE UNIVERSELLE LIBRE

LES BEIGES – Krem ngjyrë bronxi në 3 nivele (në varësi të ngjyrës)*

LES BEIGES – Blush Stick – Blush 20, 21 ose 23 (në varësi të ngjyrës së lëkurës)

LES BEIGES SUMMER XXL – Shkëlqim i shëndetshëm– i lehtë, mesatar ose i thellë* (në varësi të lëkurës)

LES BEIGES SUMMER XXL

LES BEIGES SUMMER XXL – Vaj i thatë ndriçues për fytyrën, trupin dheflokët

Vetullat:

STYLO SOURCILS WATERPROOF

LES PINCEAUX DE CHANEL

LE GEL SOURCILS

Sytë:

LE VOLUME DE CHANEL

LES BEIGES – Paletë për sytë

LES PINCEAUX DE CHANEL

STYLO OMBRE ET CONTOUR

Buzët:

ROUGE COCO BAUME – 918 My Rose

ROUGE COCO FLASH – 118 Freeze or 60 Beat (depending on complexion)

LES PINCEAUX DE CHANEL – 300 Dual-Ended Lip Brush

Thonjtë:

LA BASE

LE GEL COAT

LE VERNIS – 167 Ballerina or 510 Gitane (në varësi të ngjyrës)

Tendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer me

Tendencat e fundit të grimit nga Chanel, për të shkëlqyer me

 

Horoskop