Tendencat e fundit te modes 14 Maj 2022

Përzierja e ngjyrave, ja sugjerimi i ekspertëve të modës për kombinimet Pranverë-Verë 2022

Tendencat e fundit te modes

Vera është tradicionalisht plot ngjyra, por krahas varianteve të buta pastel, veshjet dhe aksesorët kanë gjithashtu nuanca intensive dhe vitaminike. Si të kombinoni ngjyrat e pranverës-verës 2022? Duke luajtur në kontrast, e kuqja muns të shoqërohet me blu, e verdha me jeshile, portokallia me rozën. Efekti nuk do të kalojë pa u vënë re, por për të mos rënë shumë në sy gjëja e rëndësishme është të hiqni dorë nga teksturat e zbukuruara (si dantella), dekorimet që bien në sy (teminat dhe xixat) dhe printet.

Kombinimi i ngjyrave të ndezura me stilin në pranverë-verë 2022

Mund të jeni elegante edhe duke guxuar me përzierjen e nuancave. E rëndësishme është të mos luani edhe në kontrastin e stileve. Për të shmangur tonet e papajtueshme, rekomandohet gjithashtu kombinimi i pëlhurave të ndryshme: pra mëndafshi jo vetëm me mëndafsh, pambuku jo vetëm me pambuk. Kombinimet e një efekti të shkëlqyeshëm janë portokallia me vjollcën dhe blunë, jeshile bari me karri të verdhë.

Efekti i ngjyrës mund të jetë po aq shkatërrues duke u fokusuar në një pamje totale të bllokut të ngjyrave, gjëja e rëndësishme është të zgjidhni gjithmonë nuancat e ndritshme. 

Aksesorë neutralë

Nëse zgjidhni të kombinoni ngjyrat me kontrast me veshjet, aksesorët që kompletojnë pamjen duhet të jenë në nuanca të buta dhe asnjëherë të theksuara.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor