Tendencat e fundit te modes 17 Maj 2022

Trendi i i verës 2022 do të jenë sandalet në këtë ngjyrë, guxoni patjetër me to

Tendencat e fundit te modes

Brenda pak ditësh do të jemi gati të mirëpresim stinën më të shkujdesur të vitit, pasi do të jemi zyrtarisht në verë. Sigurisht, me ndërrimin e stinëve ndryshon edhe garderoba dhe është pikërisht kjo periudhë e vitit kur vërtet shkëlqejmë në gjithë kuptimin e fjalës. Sandalet janë ato që shënojnë fillimin e verës dhe duhet të shihni patjetër se cila është tendenca e këtij viti për të pasuruar koleksionin tuaj.

Ndërsa deri vitin e kaluar ngjyra e zezë ishte ajo që dominonte, edhe në këpucët tona verore, këtë vit atmosfera ndryshon dhe nxjerr në pah të bardhën mbresëlënëse. Sandale, platforma, sandale me taka të larta apo me taka të ulëta, të gjitha në ngjyrë të bardhë për të theksuar nxirjen tonë dhe për ta bërë më mbresëlënëse secilën prej veshjeve tona.

Nëse mund të blini vetëm një palë këpucë këtë verë, guxoni të zgjidhni të bardhën që përputhet me gjithçka dhe qëndroni larg të zezës. Le të mirëpresim si duhet stinën e ngrohtë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor