Aktualitet 19 Maj 2022

Ditët Apple në Globe!

Aktualitet

Nga data 20 deri më 27 Maj i gjithë rrjeti i dyqaneve Globe do të jetë pjesë e fushatës “Apple Days” e cila do të përfshijë ULJE QË NUK DUHEN HUMBUR për një sërë produktesh të ndryshme të Apple.

Produktet e Apple janë ndër më të kërkuarit dhe kjo për shkak se ato janë në zhvillim të vazhdueshëm në aspektin teknologjik. Ato, jo vetëm që përditësojnë sistemin e tyre operativ, por gjithashtu lëshojnë pajisje të reja të integruara me aplikacione dhe funksione gjithnjë e më inovative.

Për shkak të funksionalitetit, sigurisë dhe thjeshtësisë së punës në Ekosistemin Apple, ka shumë avantazhe të përdorimit të produkteve Apple. Ato lidhen lehtësisht dhe në mënyrë të sigurt, dhe të gjitha informacionet, fotot, dokumentet shpërndahen në të gjithë platformën. Edhe nëse i përdorni për edukim, biznes apo aktivitete të përditshme, produktet e Apple do t'ju ofrojnë një përvojë të shpejtë dhe unike. 

Këto ditë Maji, do të keni mundësinë të përfitoni nga një gamë e gjerë produktesh Apple me çmime si ASNJËHERË MË PARË. Zgjidhni një MacBook me fuqi M1, iPhone fantastik dhe shtoni AirPods për cilësi profesionale të zërit ose Apple Watch për të gjurmuar të gjitha aktivitetet tuaja.

Ditët Apple në Globe, vijnë me ULJE SPECIALE, VETËM NË 7 DITË!

Globe, Rishitës i Autorizuar i Apple

Na vizitoni në rrjetin e dyqaneve Globe ose bli online në www.globe.al.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor