Aktualitet 19 Maj 2022

Ministrja Kushi bën njoftimin e rëndësishëm "Universitetet dhe shkollat do të jenë pushim në 25 maj"

Aktualitet

Ministrja e Arsimit dhe Sporteve, Evis Kushi, bën me dije se në datën 25 maj të gjitha institucionet arsimore publike dhe private, përfshirë kopshtet, shkollat, universitetet, zyrat arsimore, etj, do të jenë pushim. Ky vendim nga Ministria e Arsimit, vjen në kuadër të masave të marra për finalen e Conference League që do të zhvillohet në Tiranë.

"Referuar vendimit të qeverisë për shpalljen e datës 25 maj ditë pushimi për Qarkun e Tiranës, në kuadër të masave të marra për finalen e Conference League, ju njoftoj se të gjitha institucionet arsimore publike dhe private (përfshirë kopshtet, shkollat, universitetet, zyrat arsimore, etj.), do të jenë pushim. Le të jemi të gjithë pjesë e kësaj ngjarjeje të madhe dhe të mirëpresim vizitorët nga e gjithë Europa!"- shkruan ministrja.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor