Kuriozitete 20 Maj 2022

Test psikologjik: Ajo që shihni së pari në këtë foto tregon se sa të lumtur jeni

Kuriozitete

Një test psikologjik përdoret në kontekstin terapeutik për vlerësim psikologjik. 

Përmes një testi psikologjik mund të kuptojmë funksionimin dhe sjelljen e një individi për të arritur në një diagnozë dhe më pas një trajtim. Në rrjetet sociale është bërë së fundmi hit një iluzion optik danez që supozohet se tregon se sa i lumtur jeni.

Është një iluzion i shpërndarë në TikTok nga faqja BrightSide, në të cilën dikush sheh një mollë, e të tjerë profilet e dy personave. Në varësi të asaj që shihni, ne zbulojmë se sa të lumtur jeni.

Nëse së pari keni parë një mollë, do të thotë se jeni mjaft të kënaqur me gjendjen tuaj aktuale të jetës. Ju e dini që gjithmonë mund të mbështeteni te njerëzit e afërt dhe se ata do t’ju mbështesin në gjithçka. Jeni përgjithësisht pozitivë dhe me humor të mirë dhe këtë energji ua transferoni të tjerëve.

Nëse keni parë për herë të parë profilet e fytyrës në foto, marrëdhëniet personale janë një prioritet në jetën tuaj. Ka mundësi që aktualisht po kaloni një periudhë të vështirë me dikë që është i rëndësishëm për ju. Gjëja më e mirë që mund të bëni është të mos e mbani për vete, por të përpiqeni të zgjidhni gjithçka në një bisedë të hapur.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor