Turizmi / 22 Maj 2022, 16:21

Rreth botës me Blendi Fevziun, gazetari i njohur tregon sa vende ka vizituar deri më sot

Rreth botës me Blendi Fevziun, gazetari i njohur tregon sa vende ka

Ishte 21 vjeç kur për herë të parë së bashku me Armand Shkullakun hipi në avion vizitoi Romën, e duket se ai udhëtim i largët i 1991-shit do të ngjizte një pasion të ri për të: eksplorimin e vendeve dhe kulturave të reja. Udhëtimet e Blendi Fevziut janë aq të famshme, sa të gjithë jemi kuriozë të dimë sa vende ka vizituar dhe përgjigjen na e dha sot.

“Sa vende të botës ke vizituar e sa të kanë mbetur ende? Kjo është pyetja që më bëjnë thuajse përditë e sidomos pas çdo udhëtimi. Që mos të kthej përgjigje individuale po i referohem aplikacioneve Mark O’Travel ose Been. Kam vizituar 130 vende të botës (118 vende anëtare të OKB dhe 12 vende që nuk janë ulur ende atje si Kosova, Palestina, Qipro Turke etj.

Sipas aplikacioneve të mësipërme siç duket edhe në hartën që kam publikuar kam shkelur në shtete që mbulojnë 82.9 % të territorit të globit. Por mbeten ende shumë… pothuajse edhe një herë kaq,”-shkruan ai në postimin e bërë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blendi Fevziu (@blendifevziu)

Horoskop