Marredhenia ne çift 31 Maj 2022

4 shenja për të kuptuar se ai nuk ka ndërmend të rrijë me një grua gjithë jetën

Marredhenia ne çift

Don zhuanët zakonisht kanë dukje të shkëlqyeshme dhe sjellje fine, ndërkaq kur i njohin, vajzat më së shpeshti dëshirojnë që t’i “qetësojnë” dhe t'i kthejnë në partnerin e tyre për gjithë jetën. Mirëpo, nëse vëreni këto katër shenja, me shumë mundësi keni të bëni me një don zhuan, i cili vështirë se mund të përqendrohet vetëm në një grua të vetme.

Të gjithë flasin për të

Nëse dëgjoni nga njerëz të ndryshëm që partneri juaj i ri shpesh ndërron vajzat, mendoni mbase kjo është e vërtetë.

Është tepër romantik

Këta djem/burra janë mësuar që kujdesin e partnereve ta përfitojnë me dhurata dhe me gjeste romantike, mirëpo e gjithë kjo zgjat shumë pak.

Kavalier mendjelehtë

Meshkujt të cilët shpejt hyjnë në marrëdhënie dashurie, me siguri nuk e duan lidhjen afatgjatë.

Është “i përsosur”

Don  zhuanët aktrojnë shkëlqyeshëm. Kanë pasur lidhje me aq shumë vajza saqë saktësisht dinë se çfarë u pëlqen, çfarë duhet të thonë në raste të caktuara dhe si duhet të sillen në të gjitha situatat.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor