Modë / 10 Qershor 2022, 17:31

Modele dhe ngjyra për vajzat që i kanë thonjtë të shkurtër

Modele dhe ngjyra për vajzat që i kanë thonjtë të

Secila prej nesh ka thonj me forma, përmasa dhe gjatësi të ndryshme. Prandaj, nuk ka arsye pse të turpëroheni nëse nuk i keni thonjtë të gjatë e të bukur siç i dëshironi.

Janë të panumërta ngjyrat e mahnitshme të manikyrëve për gjatësinë e shkurtër të thonjve dhe ne jua sjellim disa sugjerime. Pavarësisht nëse zgjidhni manikyrin e fortë ose artin minimalist të thonjve, ai do të duket fantastik në çdo gjatësi të thonjve. Avantazhi i xhelit afatgjatë është pikërisht arsyeja pse manikyri me xhel për thonjtë e shkurtër është në trend.

Kur bëhet fjalë për nuancat, zgjedhja është e juaja, si me çdo gjatësi tjetër. Mund të jetë argëtuese të eksperimentoni me ngjyra.

Modele dhe ngjyra për vajzat që i kanë thonjtë të

Modele dhe ngjyra për vajzat që i kanë thonjtë të

Modele dhe ngjyra për vajzat që i kanë thonjtë të

Modele dhe ngjyra për vajzat që i kanë thonjtë të

 

Horoskop