Modë / 13 Qershor 2022, 10:42

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate Middleton, mjafton vetëm...

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Konsistenca është çelësi. Të paktën, kjo do të ishte përgjigjja nëse do të pyesnim Kate Middleton, e cila vazhdimisht kërkon veshje me ngjyrë kremi kur duhet të duket sa më mirë. Meqenëse jemi fansa të mëdhenj të stilit të saj mbretëror, nuk mund të mos vëmë re se disa nga veshjet më të mira të Dukeshës së Kembrixhit priren të kenë gjithmonë të njëjtën nuancë.

Për shembull, Middleton kohët e fundit në bëri të kthenim kokën duke veshur një xhaketë sportive ngjyrë tërshërë dhe duke koordinuar pjesën e sipërme ndërsa vizitonte një event bamirësie për fëmijë, pas fundjavës së ngarkuar të Jubileut Platinum; dhe ajo u pa më parë në të njëjtën nuancë ndërsa po shfaqej përkrah Princeshës Anne në Kolegjin Mbretëror të Mamive dhe Kolegjin Mbretëror të Obstetërve dhe Gjinekologëve.

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Ajo ka veshur gjithashtu këtë fustan elegant ngjyrë kremi jo një herë, por dy herë – që është e gjithë dëshmia që na nevojitet për të konkluduar se kjo nuancë e butë ka të ngjarë të jetë e preferuara e saj, dhe ka një arsye të fortë.

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Në fund të fundit, kremi është një ngjyrë shpesh e anashkaluar, që i jep menjëherë tjetër prezencë një veshjeje, pasi është pak më e rafinuar se e bardha e freskët dhe tenton të kënaqë një gamë të gjerë tonesh lëkure.

Nëse doni të blini veshje kremi, ju jeni me fat. Po ju japim disa ide blerjesh për t'u dukur bukur dhe elegante si një dukeshë.

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Çelësi për t'u dukur gjithmonë elegante si Kate

Horoskop