Tendencat e fundit te modes 15 Qershor 2022

Xhinset e bardha janë domosdoshmëri për këtë verë, modelet që nuk duhet të mungojnë

Tendencat e fundit te modes

Xhinset duket se janë gjithmonë "must" në çdo stinë, çdo sezon, pavarësisht tendencave apo risive të momentit. Ato rikthehen çdo verë dhe duket se janë të preferuarat e shumë zonjave.

Mund të zgjidhni modelin, prerjen dhe kombinimin që ju pëlqen më shumë, por ngjyra mbizotëruese e kësaj vere do të jetë e bardha. Ashtu si xhinset klasike, kjo ngjyrë përshtatet lehtësisht në të gjitha stilet, rastet dhe mund të kombinohet në shumë mënyra.

Në varësi të bluzës apo këpucëve që do të zgjidhni, mund t'i jepni pamje më sportive, të përditshme, apo më elegante veshjes suaj. Më poshtë, po ju tregojmë disa modele.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor