Marredhenia ne çift 18 Qershor 2022

Si ta riktheni në jetën tuaj një mashkull që ju ka thyer zemrën

Marredhenia ne çift

Të shikosh njeriun tënd të lërë ty për dikë tjetër, ose për një jetë më të mirë është absolutisht zemërthyese. Perceptimi  i ndarjes vetë mund ta kthejë mendjen tuaj drejt gjërave të ndryshme, një prej tyre është dëshira për të rikthyer këtë mashkull në jetën tuaj. Ndërsa kjo mund të jetë një detyrë e trazuar pa asnjë premtim suksesi, zemra juaj do të tërhiqet drejt shpresës për t'u rikthyer së bashku me të. Këtu janë disa mënyra për të tërhequr dashurinë e tij përsëri në jetën tuaj.

Duhet të dukeni e fortë dhe e sigurt pas ndarjes 

Mos e takoni kurrë ish-in tuaj pasi keni qarë dhe me sytë e enjtur. Në vend të kësaj, merrni kohën tuaj, lëreni ënjtjen të largohet nga sytë tuaj dhe shfaquni e fortë dhe e sigurt para tij. Ai mund të jetë i hutuar kur ju sheh të lumtur dhe të dukeni kaq e gjallë në mungesë të tij, dhe për këtë arsye, ai mund të dëshirojë të kthehet së bashku me ju.

Ndërprisni çdo kontakt me të

Pas ndarjes, ndërprisni kontaktin me ish-in tuaj për ca kohë. Kjo mund ta bëjë atë të dëshirojë të flasë më shumë me ju, apo edhe të kërkojë një herë të fundit. Por sa më shumë ta kufizoni atë, aq më shumë ai mund të dëshirojë të afrohet më shumë me ju.

Asnjëherë mos veproni ndërkohë që jeni e dëshpëruar

Të vepruarit si e dëshpëruar për dashurinë e tij është e vetmja gjë që i largon ish-ët. Nëse qëllimi juaj është ta riktheni të dashurin apo burrin tuaj, atëherë harroni t'i telefononi ose t'i dërgoni mesazhe disa herë, vetëm për të tërhequr vëmendjen e tij. Prisni që ai të vijë tek ju, jo anasjelltas.

Punoni për veten tuaj

Kjo është një nga mënyrat më të mira për ta rikthyer partnerin tuaj në jetën tuaj, dhe gjithashtu të kujdeseni për veten në të njëjtën kohë. Ushtroni, merrni formë ose bëni gjëra që keni dashur gjithmonë t'i bëni. Kur më në fund filloni të bëni atë një gjë që nuk e keni bërë kurrë, ndërsa jeni në një marrëdhënie me partnerin tuaj, kjo automatikisht do të tregojë se sa e lirë dhe e lumtur jeni, gjë që do ta bëjë partnerin tuaj të pyesë veten nëse ai bëri një gabim duke ju lejuar të shkoni.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor