News / 25 Qershor 2022, 11:07

I shpëtoi vajzat nga kati i 7-të në Astir, babai gjen zjarrfikësin hero dhe e falenderon publikisht

I shpëtoi vajzat nga kati i 7-të në Astir, babai gjen

Një moment emocionues ka qenë ai në Drejtorinë e zjarrfikësve në Tiranë ditën e djeshme. Zjarrfikësit, Zeni Lamuça, heroi që shpëtoi dy vajzat e vogla në pallatin që mori flakë në “Astir” pak ditë më parë, u vizitua nga vogëlushet që shpëtoi dhe babi i tyre.

Vetë Lamuçës ju desh të ngjitej dy herë në katin e shtatë me shkallët e zjarrfikëses për të shpëtuar dy vajzat e vogla të familjes Nanaj. Ato ishin bllokuar nga tymi dhe në pamundësi për të dalë nga shkallët e brendshme, u evakuuan me zjarrfikëse.

“Ky është zjarrfikësi Zeni Lamuca, heroi i gocave të mia”, shkruan Nanaj, pasi ka gjetur efektivin e Shërbimit Zjarrfikës dhe ka shkuar bashkë me dy vogëlushet ta falënderonin për ndihmën.

Në foto zjarrfikësi me dy vajzat:

I shpëtoi vajzat nga kati i 7-të në Astir, babai gjen

Pallati që u dogj:

I shpëtoi vajzat nga kati i 7-të në Astir, babai gjen

 

Horoskop