Aktualitet 28 Qershor 2022

Temperaturat deri në 38°C, ISHP: Kontrolloni fëmijët dhe pleqtë, mos harroni kafshët

Aktualitet

Instituti i Shëndetit Publik ka dhënë sot këshilla për të mposhtuar vapën e madhe. Vëmendje e veçantë është kërkuar t'i jepet fëmijëve, pleqve por edhe kafshëve shtëpiake.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor