Modë / 28 Qershor 2022, 15:55

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për t'u dukur sa më elegante

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Ta duash trupin tënd, sido që të jetë ai, sigurisht do t'ju bëjë të ndiheni më mirë dhe rehat me veten. Megjithatë, nuk ka asgjë të gabuar, të pranosh se jo domosdoshmërisht të pëlqen gjithçka te vetja.

Ndonjëherë, ne kemi disa pjesë që i konsiderojmë si "pikat tona të dobëta", prandaj dëshirojmë t'i fshehim pak më shumë, për të theksuar pjesë të tjera, të cilat ndoshta janë arma jonë e bukurisë.

Prandaj, më poshtë ju sjellim disa truke shumë të rëndësishme, që mund t'ju shërbejnë nëse mendoni se keni krahë jo shumë elegantë.

Vishni mëngët në pëlhura gjysmë transparente ose dantelle

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Shmangni mëngët e gjera

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Zgjidhni kanotiere me rripa të gjerë

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Përdorni mëngët pak poshtë bërrylit, në avantazhin tuaj

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Vishni gjithmonë diçka pa rripa

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Vendosni varse të mëdha

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Mos lini pas dore bluzet asimetrike

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Vishni një dekolte V

Për vajzat me krahë të trashë, si të visheni për

Horoskop