News / 29 Qershor 2022, 09:30

Ka vizituar 130 vende të botës, Blendi Fevziu tregon se ku gjenden vajzat më të bukura

Ka vizituar 130 vende të botës, Blendi Fevziu tregon se ku gjenden

Pasi ka vizituar 130 vende të botës, gazetari shqiptar, Blendi Fevziu, ka treguar se vajzat më të bukura mbeten ato europianet. Teksa u pyet se cili shtet ka vajzat më të bukura, Fevziu u shpreh se europianët janë shumë të bukura, ku sipas gazetarit Europa e Veriut, Suedia, Danimarka i yje, ndërsa zona veriore e Amerikës Jugore, Kolumbia, Venezuela dhe një pjesë e vajzave të Karaibeve janë interesante.

“Kam përshtypjen, nuk e di se nuk mund t’i ndash kështu, por europianet janë shumë të bukura. Europa e veriut, Suedia, Danimarka, i ka yje. Pastaj ka shumë të bukura në zonën veriore të Amerikës Jugore, Kolumbia, Venezuela që janë realisht, një pjesë e femrave të Karaibeve që janë interesante. Natyrisht, femra të bukura gjen në vendet e mëdha që i kanë të gjitha, Shtetet e Bashkuara të Amerikës”, u shpreh Fevziu.

Katerina Trungu: Po Shqipëria është vend i vogël, ikën nga lista.

Blendi Fevziu: Shqipëria padyshim që ka. Nuk flet dot për raca. Raca, është ky kombinimi shumë interesant, Kuba ka femra të bukura shumë, gjithë pjesa e Kubës, por lidhet edhe me atmosferën e përgjithshme të tyre.

Ka vizituar 130 vende të botës, Blendi Fevziu tregon se ku gjenden

Horoskop