Modë / 29 Qershor 2022, 12:02

7 truke për veshjen gjatë verës, si të dukeni elegante pa bërë palestër

7 truke për veshjen gjatë verës, si të dukeni elegante pa

Kush nuk dëshiron të duket bukur, veçanërisht për festat familjare dhe mbledhjet mes miqve? Të gjithë duan të kenë formën e përsosur trupore që mund të arrihet vetëm me ushtrime të rregullta. Dhe kjo kërkon kohë të pamasë dhe akoma më shumë durim. Pra, para se të shkoni në palestër, këtu janë disa këshilla dhe veshje për gratë që të duken më të holla:

Gjeni balancën:

Nëse vërtet dëshironi të theksoni linjat tuaja, zgjidhni rroba as shumë të lirshme dhe as shumë të ngushta.

Zgjidhni ngjyra më të errëta:

Veshja e rrobave me ngjyrë të errët do të bëjë format tuaja të duken më mirë dhe do të dukeni më moderni. Ju mund të zgjidhni ngjyra si e zeza, gri, kafe, gështenjë, etj.

Shmangni veshjen e shumë kontrasteve:

Veshja e rrobave njëngjyrëshe mund t'ju bëjë të dukeni të holla, ndaj është më mirë të mbani pjesën e sipërme dhe të poshtme të së njëjtës ngjyrë dhe të keni një pamje monokromatike.

Shmangni printimet e mëdha:

Veshja e rrobave me printime më të mëdha mund t'ju bëjë të dukeni më të gjera dhe më trupmëdha. Është më mirë të vishni fustane me printime të vogla.

Vishni fustanin sipas gjatësisë:

Nëse jeni e gjatë, vishni fustane që janë poshtë gjunjëve; megjithatë, nëse jeni mbipeshë, qëndroni larg fustaneve të gjata. Veshjet me shtresa të plota nuk janë të përshtatshme për t'i veshur njerëzit e shkurtër.

Provoni një fustan me një vijë vertikale:

Asnjëherë mos vishni veshje me vija të kryqëzuara ose horizontale pasi ato ju bëjnë të dukeni më të shëndosha. Me një fustan të tillë, do të dukeni më të mëdha.

Vishni një fustan me jakë V:

Përzgjidhni fustane me dekolte në formë V nëse dëshironi të dukeni e dobët. Veshje të tilla ju bëjnë të dukeni më elegante dhe më bukur.

Horoskop