Astroliving 2 Korrik 2022

Horoskopi i muajit korrik: DASH dhe DEMI

Astroliving

NGA PAOLO FOX

DASHI

Ndikimi i Marsit dhe Plutonit në shenjën e Dashit gjatë korrikut do të shkaktojë konflikte në sferën profesionale, ose do t'ju shtohet përshtypja sikur jeni të tepërt. Nga data 5 korrik, nën ndikimin e Marsit, do të mund të ndryshoni burimet dhe financat tuaja. Nëse jeni në një fazë që po krijoni një lidhje të re, është momenti të bisedoni me njerëz që keni më të afërt. Shfrytëzoni datën 13 për të mbyllur një kapitull profesional dhe mundohuni të vendosni ekuilibra mes jetës profesionale dhe asaj personale.

Në datat 19 dhe 21 për shkak të disa provokimeve në punë, do të ndiheni sikur nuk bëni sa duhet dhe do të jeni në dilemë mes asaj që doni të arrini dhe asaj që ju bën të ndiheni mirë. Këtë muaj duhet të mësoni t'i merrni gjërat shtruar. Nga data 19 duhet të nxitni krijimtarinë, të eksploroni pasionet dhe mbi të gjitha të argëtoheni. Mundohuni të organizoni një festë dhe të reflektoni se cilat janë vlerat më të rëndësishme për ju.

DEMI

Ditët e parat të muajit korrik do të ndiheni pak të mërzitur për shkak të pasigurive për të ardhmen. Por me rikthimin e Marsit në shenjën tuaj në datën 5 do t'ju shtohet gjallëria dhe do të keni dëshirë të luftoni dhe të reagoni, por vetëm për gjëra të rëndësishme. Do të keni mundësinë të bisedoni me ata që ju rrethojnë, të informoheni dhe të mësoni diçka të dobishme. Hëna e plotë në datën 13 do t'ju ndihmojë të jeni më elastikë dhe të kuptoni sa mund të zbuloni nga ata që keni pranë vetes, e jo vetëm larg shtëpisë. Pjesën e dytë të muajit do t'ia kushtoni rehatisë dhe shtëpisë, duke dashur të zbuloni se çfarë ju bën të ndiheni të mirëpritur dhe të sigurt.

Mund të jetë momenti i duhur për të hapur sërish biseda me familjarët tuaj, ose të mendoni se ku ose si doni të jetoni, duke filluar nga data 28. Sigurisht që shtëpia nuk ndërtohet për një ditë, por gjatë kësaj kohe mund të filloni të mendoni seriozisht për të ardhmen. Nuk duhet të ngurroni të pranoni që të gjithë gabojnë, madje edhe ju.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor