Astroliving 3 Korrik 2022

Horoskopi i muajit korrik: PESHORJA dhe AKREPI

Astroliving

Nga Paolo Fox

PESHORJA

Nëse ditët e para të korrikut ju duket sikur jeni mes familjes dhe kërkesave të njerëzve që ju rrethojnë, ky mund të jetë momenti i duhur për t'u çliruar dhe të krijoni rrugëtimin tuaj. Nga data 5, me shumë gjasa situatat do të kërkojnë një pozitë më të vendosur në marrëveshje dhe bashkëpunime, ndërkohë që mund të propozoni ide të reja në punë, duke ia shtuar rëndësinë pozitës suaj. Tekefundit me më shumë pjesëmarrje mund të arrini marrëveshje më të mira. Nga data 13, me objektiva profesionalë dhe personalë të përcaktuar më së miri, bëhet përherë më e rëndësishme të merren vendimet e duhura në sferën personale.

Ndoshta s'duhet të shpërqendroni që të arrini objektivat tuaj, ose ndieni nevojën të largoheni nga pritshmëritë që familja kishte për ju. Pjesa e fundit e muajit duhet t'i kushtohet e gjitha shpërndarjes, nuk duhet vetëm të mësoni të shpalosni vlerat dhe aftësitë tuaja, por mund të njiheni edhe me kontakte të rinj, që mund t'ju këshillojnë dhe ndihmojnë në realizimin e projekteve tuaja. Nga data 28, mund të shtoni listën tuaj të kontakteve. Me gjithë këto ndryshime, nuk është e habitshme të rishqyrtoni elementët më të rëndësishëm për ju në një lidhje.

AKREPI

Shfrytëzojeni korrikun për përvoja të reja. Muaji nis pak rrëmujshëm, me ditë me keqkuptime, ndoshta për shkak të faktit që i ngatërroni shpesh prioritetet. Nga data 5, situata do të ndryshojë plotësisht, do të ndërmerrni iniciativë në lidhje, madje do të mund të zgjidhni konflikte në mënyrën më të mirë. Do të nisë një fazë ku do të mësoni diçka të re nga udhëtimet dhe përvojat, sa më shumë të bëni, aq më shumë mësoni dhe aq më shumë do t'ju hapet mendja. Ndaj data 13 është e duhura që të ndryshoni disa bindje, duke dalë nga zona e rehatisë.

Nuk keni pse t'i bëni vetëm gjithë këto, madje një udhëtim çift do të ishte shumë i këndshëm, mjafton të rrethoheni nga njerëz që bëjnë biseda të thella, sepse jeni lodhur nga gjërat sipërfaqësore. Nga fundi i muajit mund të shndërroni të gjithë stimujt dhe projektet konkretë, sepse keni ide të reja dhe objektiva që doni t'i arrini. Data 28 do të jetë idealja për të nisur një projekt, ose për të ndryshuar diçka në aspektin profesional. Në muajt në vazhdim duhet të organizoni më mirë ditën tuaj, që mos të shteroni.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor