Modë / 4 Korrik 2022, 14:30

Këshilla nga grimierë të njohur: Si të aplikojmë siç duhet korrektorin për të fshehur rrathët e zinj poshtë syve

Këshilla nga grimierë të njohur: Si të aplikojmë

Për të pasur një pamje sa më tërheqëse dhe lëkurë që duket e freskët, është shumë e rëndësishme mënyra se si e aplikoni korrektorin.

Pas një nate pa gjumë, jeni parë në pasqyrë dhe keni parë qese të errëta nën sy? Natyrisht, që duhet t’i fshihni dhe nuk është gjithmonë e lehtë, sidomos nëse nxitoni të shkoni në punë. Megjithatë, artistët e grimit kanë një zgjidhje edhe për këtë problem.

Grimi mund të mbulojë të gjitha papërsosmëritë, vetëm nëse përdoret siç duhet. Të gjithë e dimë se korrektori shërben për të kamufluar zonën e fryrë poshtë syve, puçrrat dhe skuqjen. Kur mbulojnë qepallat, gratë zakonisht vendosin korrektor nën sy. Megjithatë, artistët e grimit kanë rregulla paksa të ndryshme.

Përdorni dy nuanca të korrektorit për të mbuluar plotësisht qeskat poshtë syve dhe rrathët e zinj dhe për ta bërë fytyrën të duket e freskët dhe rrezatuese. Aplikojeni atë me nënnuancë të verdhë nën sy në formë trekëndëshi, përzieni mirë dhe më pas përdorni një korrektor me nënnuancë të ftohtë. Aplikohet në cepin e syrit dhe deri në fund, si dhe në cepat e buzëve.

Në këtë mënyrë bëhet një kontrast, sepse vizualisht duket sikur qepallat nuk kanë qenë kurrë aty.

Kur aplikoni korrektor, kaloni me brushë dhe përdorni pudër për të mbajtur gjithçka në vend.

Horoskop