Modë / 5 Korrik 2022, 13:50

Nuk i keni parë të gjitha, ja modelet më trend të thonjve për ditët më të nxehta të verës

Nuk i keni parë të gjitha, ja modelet më trend të thonjve

Në këto ditë të nxehta vere, të gjithë kemi ndryshuar garderobën për t'ju përshtatur temperaturave. Vendin e rrobave me mëngë të gjata e të trasha, e kanë zënë materialet e lehta si lino, me mëngë të shkurtra, rripa apo edhe bust.

I njëjti ndërrim mund të bëhet me manikyrin tuaj të, i cili duhet të "arratiset" nga ngjyrat e errëta për një manikyr me ngjyra të ndezura që i shkon për shtat energjisë së sezonit.

Modelet verore të artit të thonjve  mund t'ju ndihmojnë të jeni në humor për ditët e plazhit dhe kohën me miqtë dhe familjen.

Nuk i keni parë të gjitha, ja modelet më trend të thonjve

Nuk i keni parë të gjitha, ja modelet më trend të thonjve

Nuk i keni parë të gjitha, ja modelet më trend të thonjve

Nuk i keni parë të gjitha, ja modelet më trend të thonjve

Nuk i keni parë të gjitha, ja modelet më trend të thonjve

Horoskop