Mirëqenie / 9 Korrik 2022, 16:56

Produkti që çdo vajzë duhet ta ketë pjesë të rutinës së kujdesit për fytyrën

Produkti që çdo vajzë duhet ta ketë pjesë të

Acidi hialuronik bën mrekulli për fytyrën dhe është një përbërës për të cilin jo të gjithë kanë informacionin e duhur dhe jo të gjithë e njohin.

Cilat janë përfitimet e acidit hialuronik?

Është një ndër hidratuesit më të mirë për fytyrën

Acidi hialuronik ruan ujin.Vetëm një çerek lugë çaji me acid hialuronik mund të mbajë diku tek katër litra ujë. Prandaj, acidi hialuronik është një nga trajtimet më të zakonshme në kremrat, pomadat dhe serumet hidratuese.

Redukton rrudhat

Acidi hialuronik, përveç retinolit, është një ndër substancat më të mira kundër plakjes. Vetitë e tij ndihmojnë në shtrirjen dhe përkuljen e lëkurës dhe gjithashtu ndihmojnë zonat e plagosura të shërohen më shpejt me dhëmbëza minimale.

A është i sigurt acidi hialuronik?

Po. Reaksionet ose efektet anësore nga acidi hialuronik janë të rralla, dhe pjesa më e mirë është ai mund të përdoret gjithmonë në ndryshim nga substanca të tjera ose vitamina si retinoli nuk ka gjasa të përdoren nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji.

A mund ta përzieni acidin hialuronik me produkte të tjera?

Kombinimi i acidit hialuronik me komponime të tjera mund të ketë disa efekte anësore. Duhet të shmangni përzierjen tij me produkte të tjera.

Horoskop