
Humbi dhjetëra kilogramë, Oprah Winfrey tregon medikamentet që e ndihmuan të dobësohej
Ilaçet për humbje peshe po marrin shumë vëmendje këto ditë dhe tani Oprah Winfrey po merret me këtë temë. Nd&eu...
PËRBËRËSIT: 2 kofsha pule, 2 gota ujë, 2 gota qumësht, 1 qepë mesatare, 3-4 lugë gjelle vaj ulliri, 1 lugë e vogël arrë myshku pluhur, kripë, piper, 2 lugë gjelle mustardë, 1 lëkurë limoni, sherbelë, disa degë rozmarinë dhe 2 lugë salcë Worcestershire.
PËRGATITJA: Vendosni kofshat e pulës në tavë dhe shtojuni sipas dëshirës kripë, piper të zi, vaj ulliri, arrë myshku, lëngun e limonit, mustardën, lëkurën e limonit, dhe salsën Worcestershire. Masazhojini mirë me duar, mbulojini me qese kuzhine dhe lërini në frigorifer gjithë natën të marinohen. Nëse nuk ju premton koha, mjaftojnë edhe dy orë. Pasi janë marinuar u shtojmë 1 gotë ujë dhe u japim një pjekje të shpejtë në furrën e ngrohur më parë në 200°C për 20 minuta. Më pas i heqim nga furra dhe në tavë shtoni qepën e grirë imët, qumështin, sherbelën dhe degët e rozmarinës. Mbulojini me leter alumini dhe piqeni përseri në furrë këtë rradhë në 160°C për rreth 50 minuta. Minutat e fundit hiqeni letrën dhe lëreni të thekëriset mirë mishi, Shërbejini me patate furre.
Ilaçet për humbje peshe po marrin shumë vëmendje këto ditë dhe tani Oprah Winfrey po merret me këtë temë. Nd&eu...
Sporti shpesh mund të jetë shumë mizor. Ka shumë ulje-ngritje, fitore dhe disfata, dhe vetëm një lëvizje e gabuar mund ...
Përjetuam një shtator të nxehtë, si zgjatim të verës me temperatura 3-5 gradë më të larta se mesatarja mujore kli...