Mirëqenie / 29 Korrik 2022, 14:12

VIDEO: 2 gabimet që bëjmë kur depilohemi me brisk dhe shkaktojnë djegie të lëkurës

VIDEO: 2 gabimet që bëjmë kur depilohemi me brisk dhe

Shumë njerëz përdorin briskun si mjet depilimi në pjesë të ndryshme të trupit. Së fundmi, TikTok po ndan gabime të thjeshta që mund të shkaktojnë djegie nga përdorimi i briskut.

Videoja e postuar tregon dy gabime aq të zakonshme sa që shumë njerëzve nuk i konsiderojnë të tilla.

E para është ajo që shumë njerëz ndoshta nuk janë të vetëdijshëm se po e bëjnë. Rruajtja shumë e shpejtë mund të shkaktojë acarim dhe djegie nga brisku.

Gabimi i dytë është përdorimi i produkteve të tjera si zëvendësues për kremrat e rruajtjes, të tilla si balsam flokët, shampo e trupit ose sapuni i zakonshëm. “Kremi për rroje është më i sigurti”, pohon marka.

Megjithatë, disa shikues nuk i morën shumë në konsideratë rekomandimet. “Unë përdor zbutës ose larës për trupin dhe funksionon shumë mirë”, komentoi një shikues.

Horoskop