Modë / 1 Gusht 2022, 15:05

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në modë edhe sot

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

Sado kohë të kalojë nga vdekja e princeshës Diana, stili i saj do të vazhdojë të frymëzojë stilistët dhe adhuruesit e modës. Princeshë Diana kishte një dobësi për printet dhe sot do të shohim se cilat ishin të preferuarat e saj dhe cilat janë tendencat e këtij viti që duam të kopjojmë.

1. Vija

Princesha Diana ka veshur vija në shumë paraqitje dhe ka arritur të bëjë përshtypje në secilën prej tyre. Vija të tilla të gjera mund të mos jenë trend këtë vit, por ato më të holla janë një trend që e duam dhe duam t’i përvetësojmë në muajt e verës.

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

2. Me pika

Nëse do të mund të emërtonim vetëm një printim të preferuar të Princeshës Diana, atëherë ai do të ishte padyshim pikat! Ajo vetë bëri shumë paraqitje publike me pika në nuanca të ndryshme. Këtë vit printi me pika po rikthehet dhe po e veshim shumë gjatë gjithë verës.

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

3. Me lule

Modelet me lule që duam të veshim këtë verë ishin gjithashtu një referencë e preferuar për Princeshën Diana. Në shumë prej paraqitjeve të saj ajo ndoqi këtë trend edhe pse princeshat e tjera ndiqnin një stil më delikat. Ajo guxoi dhe rezultati e shpërbleu.

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

4. Me forma

Janë të panumërta fotot e Princeshës me kombinime të mrekullueshme të printuara që ajo ka zgjedhur edhe për paraqitjet e saj më formale.

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

5. Qenushët ose dhëmbët e tyre

Printimi i njohur për të gjithë ne, i qenushave ose i dhëmbëve të qenit, që e duam veçanërisht në muajt e dimrit, ishte gjithashtu i preferuari i princeshës Diana. Në foton e mëposhtme ajo vetë ka pozuar në një kombinim që i shkonte shumë.

Trendet që vendosi princeshë Diana, veshjet që rikthehen në

Horoskop