Çaji i sherebelës dhe hithrës kundër alergjive të stinës
Alergjia mund të përshkruhet si një reagim jo normal i sistemit imunitar ndaj një substance që jo domosdoshmërisht ësht&eum...
Kjo recetë u përgatit nga Nila Iljazi
PËRBËRËSIT: karkaleca rreth 500 g, 200 g djathë i bardhë, 2 qepë të thata, 2 thelpinj hudhër, salcë e trashë domatesh, domate të vogla, verë e bardhë, majdanoz, fara speci djegës, piper, rigon dhe spec i kuq.
PËRGATITJA: Në fillim skuqim qepën e prerë imët me vaj ulliri, shtojmë karkalecat dhe hudhrën. Pasi karkalecat të kenë marë ngjyrë I shuajmë me verë. Në këtë moment shtojmë domatet, më pas salcën dhe erëzat. Sapo salca të jetë trashur, copëtojmë djathin dhe shtojmë majdanozin. Tiganin e vendosim 5 minuta në furrë të parangrohur vetëm sa të shkrijë djathi.
Alergjia mund të përshkruhet si një reagim jo normal i sistemit imunitar ndaj një substance që jo domosdoshmërisht ësht&eum...
Nëse keni dëgjuar tashmë për Feng Shui, disiplinën e mbushur plotë sekrete për sjelljen e fatit të mirë, sot do j...
Veriu i Europës është duke u kërcënuar nga një uragan i quajtur “cikloni bombë”. Tre shtete që parashikohe...