Turizmi / 7 Gusht 2022, 13:52

Fëmijët i merr shpesh uria në plazh? Ja çfarë t’u jepni për t’i mbajtur të ngopur më gjatë

Në udhëtimet tona në plazhe nuk kemi nevojë vetëm për krem kundër diellit dhe një peshqir, veçanërisht nëse kemi fëmijë, të cilët luajnë në det dhe u hapet oreksin e për pasojë kanë nevojë për ushqim shtesë.

Pra, në çantat e plazhit duhen edhe disa Snacks, të cilat përveç frutave duhet t’i mbushim edhe me ushqime që mund të hahen pa preparate të veçanta dhe pa pasur nevojë pa enë kuzhine.

Mund të merrni me vete: pite dhe byrekë, sanduiçë, tost, pancake të ëmbël.

Horoskop