Kuriozitete 11 Gusht 2022

"S’mund t’i kërkojnë në Google", disa nga urdhrat absurdë që të famshmit u kanë vendosur fëmijëve

Kuriozitete

Psikologët i kanë ndarë stilet e prindërimit në disa lloje: lejuese, neglizhuese dhe autoritare. Dhe sipas  hulumtimit, qasja autoritare është ajo që ka më shumë gjasa të ndikojë që të rriten fëmijë të pavarur dhe të aftë.

Megjithatë pavarësisht se si zgjedhim t'i rrisim ata, është e qartë se ne të gjithë duam më të mirën për fëmijët tanë. Në fund të fundit, prindërimi është një udhëtim personal, ku secili prind vendos rregullat e veta sipas bindjeve dhe rrethanave të jetës.

Ja disa nga qasjet e ndryshme që njerëzit e famshëm kanë për fëmijët e tyre:

Julia Roberts - fëmijët nuk mund t'i shikojnë filmat e saj

Madonna - nuk lejohen lidhjet deri në 18

Mila Kunis dhe Ashton Kutcher - nuk ka dhurata për Krishtlindje

Kelly Ripa - nuk ka profil në Instagram deri në 18 vjeç

Megan Fox – s’ka TV dhe telefon

Gwyneth Paltrow - TV vetëm në frëngjisht ose spanjisht

Jennifer Lopez - iPad vetëm të dielave

Angelina Jolie dhe Brad Pitt - fëmijët nuk mund t'i kërkojnë në Google

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor