Kuriozitete 12 Gusht 2022

Imazhi i parë që shihni në foto zbulon frikën tuaj më të madhe te lidhja që keni

Kuriozitete

Çdo test psikologjik në mënyrë të pandërgjegjshme shpreh diçka më të thellë dhe më kuptimplote për ne. Imazhi më poshtë mund t’ju tregojë mënyrën për të zbuluar më shumë nga vetja dhe aspekte të panjohura që zbulohen kryesisht përmes komunikimit tuaj me të tjerët.

Nëse dëshironi të zbuloni se çfarë ju frikëson më shumë në marrëdhënie, hidhini një sy imazhit më poshtë. Çfarë patë së pari?

Zogjtë
Nëse i keni parë fillimisht zogjtë, ajo që ju frikëson më shumë te partneri juaj është se ai nuk është ashtu siç duket. Ju jepni shumë dashuri, por në të njëjtën kohë silleni mjaft dyshuese ndaj tij.

Flutura
Në rast se keni parë fluturën së pari, keni frikë se partneri nuk do t’ju qëndrojë shumë pranë. Ju nuk bëni skenarë për të ardhmen tuaj të përbashkët, mendja juaj shkon shikon gjithmonë probleme.

3.Boshtin me lule

Nëse e keni parë boshtin me lule së pari, frika juaj e fshehtë për marrëdhënien tuaj sillet rreth tradhtisë. Keni frikë se në të ardhmen do t’ju tradhtojë dhe si rrjedhojë zhvilloni mekanizma mbrojtës që pothuajse nuk funksionojnë kurrë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor