Kuriozitete 13 Gusht 2022

Test psikologjik: Vizatimi që ju tërheq vëmendjen i pari zbulon gjendjen tuaj mendore

Kuriozitete

Ashtu si ëndrrat që ëndërrojmë flasin për atë me të cilën ndërgjegjja jonë shqetësohet, çfarë na shqetëson, nga çfarë ikim, nga çfarë kemi frikë, kështu edhe imazhet që zgjedhim “në fillim” pa menduar, mund të zbulojnë shumë për gjendjen tonë shpirtërore dhe mendore. Si ta kuptoni nga kjo foto gjendjen tuaj mendore?

Nëse figura e pare qe pate ishte:

Zinxhiri
Jeni mësuar të mbani fort qëndrimet dhe vlerat e rrënjosura, madje edhe në dëmin tuaj. Ju ndjeni një detyrë ndaj shumë njerëzve, të përmbushni pritshmëritë e tyre. Gjithashtu, ju ndjeni një nevojë të fortë për t’u shprehur, për të qenë vetvetja, për një ndryshim, për të prishur lidhjet dhe për të ecur përpara i çliruar! Mësoni të thoni jo! Është koha për të jetuar jetën tuaj!

Katror
Ky vizatim simbolizon robërinë tuaj. Jeton në të shkuarën, ngele në kujtime… Dije që nuk është jetë por trokitje në vend. Duhet të prishësh marrëdhëniet e vjetra, modelet e vjetra të sjelljes, besimet e vjetra, të heqësh qafe njerëzit toksikë. Jetoni këtu dhe tani, në këtë moment. Përqendrohuni në këtë sepse është e vetmja gjë që mund të ndryshoni.

Spirale
Keni nevojën të “kërceni” më tej, të bëni diçka të re, ndryshe, të përparoni… Keni një kohë të gjatë në status quo, ndjeni se jeni gati për ndryshime! Vetëm me guxim për fitore të reja!

Një rrjet i çrregullt
Jeni përballë një dileme të caktuar jetësore dhe jeni të tensionuar për shkak të paqartësisë dhe pasigurisë së situatës. Meqenëse duhet të merrni një vendim, dëgjoni atë që ju thotë intuita

Vijat e ndërprera
Humori juaj ndryshon vazhdimisht, keni shumë ulje-ngritje. Në dashuri gjërat janë të paqëndrueshme, marrëdhënia me partnerin është herë “e nxehtë” e herë “e ftohtë”. Mund të jetë e vështirë për ju tani, por mos u dëshpëroni. Gjithçka ndodh për një arsye. Tani është shansi për të parë më në fund se ku qëndroni dhe nëse lidhja ka të ardhme apo jo.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor