Vajza e gazetarit Defrim Methasanit fiton betejën me sëmundjen e rëndë. Luna rrëfen çastet e vështira!
Luna Met'hasani, vajza e gazetarit Defrim Met'hasani ka fituar betejën me tumorin. Lajmin e mirë e ka dhënë vetë Luna, përmes nj...
Përbërësit: 250 g ricotta, 1 lugë gjelle pesto borziloku, 1/2 gotë panna, 250 g fileto pule, gjalpë, vaj ulliri, kripë, hudhër pluhur, lëkurë limoni dhe fëstëkë (opsionale )
Përgatitja: Në një tas përziejmë ricotta-n, peston e borzilokut, pak kripë, piper, pak vaj ulliri. I përziejmë mirë dhe e lemë më një anë. Filetot e pulës i presim në kubiKë ose në rripa. I marinojmë me kripë, piper dhe hudhër pluhur, dhe i skuqim në gjalpë e vaj ulliri. Pasi i skuqim i hedhim në një pjatë, dhe në tigan shtojmë ricotta-n, panna-n, i përziejmë dhe shtojmë dhe pak nga uji i makaronave që po ziejnë. E përziejmë masën në zjarr të ngadaltë. Në fund shtojmë filetot e pulës të skuqura dhe kontrollojmë kripën. Pasi janë zier makaronat, i shtojmë mbi salcë dhe i përziejmë mirë. Në pjatë i servirim me pak fëstëkë të grirë dhe lëkurë limoni. Ju bëftë mirë!
Luna Met'hasani, vajza e gazetarit Defrim Met'hasani ka fituar betejën me tumorin. Lajmin e mirë e ka dhënë vetë Luna, përmes nj...
Mosha bashkë me genet janë një faktor vendimtar në goditjen e ishemisë. Ndonëse këto faktorë janë të pandry...
Ai është një nga zërat më të bukur në Shqipëri dhe së fundmi të gjithë fansat mund ta njohin më mi...