Tendencat e fundit te modes 18 Gusht 2022

Nga rrobat e banjës te fustanet, kjo është ngjyra që duhet të mbizotërojë për pjesën e mbetur të verës

Tendencat e fundit te modes

Nga rrobat e banjës, fustanet e shkurtra dhe të gjata deri te tutat dhe kimonoja, të gjitha janë ngjyrë portokalli.

Pasarelat e modës dhe rrugët janë të stërmbushura me gra dhe vajza të veshura me rroba ngjyrë portokalli, e cila është bërë tendencë e padiskutueshme mode në muajin gusht.

Tani çdo gjë është portokalli nga rrobat e banjës, fustanet e shkurtra dhe të gjata deri te tutat dhe kimonoja. Më poshtë do të shikoni përzgjedhjet që kanë bërë disa prej vajzave dhe grave këtë verë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor