Modë / 21 Gusht 2022, 16:18

Stilisti i JLo zbulon sekretin: Mjafton vetëm një product për të pasur flokë të dendur

Stilisti i JLo zbulon sekretin: Mjafton vetëm një product për

Është një llak për të mbuluar flokët e thinjur dhe mund ta gjeni lehtë për ta blerë. Chris Appleton, stilist, i cili kujdeset për modelin e flokëve të Jlo-së ka zbuluar se në punën e tij përdor sprej profesional për të mbuluar rritjen dhe mbulimin e qimeve të thinjura

Ai në mënyrë shumë të thjeshtë aplikon dhe në çast mbulon rritjen, është gjë e mirë që atë akoma mund ta bartni me vete duke pasur parasysh që mund ta gjeni edhe në farmaci. Spreji për mbulimin e qimeve të rritura përdoret për të krijuar iluzionin e flokëve të dendur, ndërsa tani ka zbuluar se për cilin truk bëhet fjalë.

Për fillim, është lajm i mirë që metoda është befasuese e shpejtë dhe e thjeshtë. Zgjidhni nuancën e sprejit i cili i përshtatet ngjyrës së flokëve tuaj, më saktësisht ngjyrës së rrënjëve, pastaj sprejin aplikojeni në vendet në zonën e flokëve ku duket skalpi.

Kjo do të krijojë iluzionin e flokëve të dendur, ndërsa truku është gati për në pak se disa sekonda. Përveç Chris Appleton, për flokët saj kujdeset edhe stilistja Jen Atkin, e cila është e njohur për angazhimin e saj me motrat Kardashian, Jessica Alba, Katy Perry dhe Sofía Vergara.

Appleton është besnike ndaj spërkatësit, Color Wow, dhe thotë se e përdor atë për të ndihmuar ngjyrat të përzihen më mirë dhe ruan majat e thata të flokëve. 

Horoskop