Shendeti mendor 27 Gusht 2022

“Po mësoj se çdo ditë…”, Britney Spears shpjegon arsyen pse “u zhduk” për herë të katërt nga Instagrami

Shendeti mendor

Britney Spears ka mbyllur për herë të katërt llogarinë e saj në Instagram, për të çliruar veten nga negativiteti.

“Po mësoj se çdo ditë është një fillim i ri për t'u përpjekur të jem një person më i mirë dhe të bëj atë që më bën të fitoj para. Por, sot zgjedh lumturinë”, - shkroi ajo në Twitter duke shpjeguar vendimin e saj.

 “Dua të jem aq e patrembur sa ndihesha kur isha më e re, nuk dua të kem frikë gjatë gjithë kohës”, shton ajo duke thënë se është “e dërrmuar” nga entuziazmi i duetit të saj me Elton John.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor