Femijet 29 Gusht 2022

Historia e nje stilisti francez teatri, i cili i dha ngjyra e alegri botës së veshjeve për fëmijë

Femijet

Brand-i francez i veshjeve për fëmijë Du Pareil au même (DPam) së shpejti hap për herë të parë dyert në Shqipëri. DPam është pjesë e gardërobës së fëmijëve francezë prej më shumë se 30 vitesh duke modernizuar tregun që në fillesat e tij. Firma njihet për një vizion të veçantë me ngjyra radiante e motive unike, dhe mbi të gjitha njihet për cilësinë e shkëlqyer të sjellë me çmime ekonomike. 

Dyqani i parë DPam është hapur në vitin 1986. Ai u krijua nga një stilist teatri që përdori kreativitetin e skenës plot imagjinatë me synimin për të krijuar veshjet shumëngjyrëshe e të larmishme. Kjo filozofi ndiqet dhe sot, ndaj dhe veshjet DPam janë sa unike po aq edhe universale. Sot, dyqanet DPam i gjen në mbi 30 shtete kudo në botë me veshje për çdo rast e për çdo moshë, nga të sapolindurit e deri tek adoleshentët.

DPam do të thotë liri. Shumëllojshmeria e produkteve krijon shumë hapësira për siknronizime, me idenë që fëmijët të vishen e të kombinohen vetë në përditshmëri sipas shijeve të tyre. Duke respektuar personalitetin e klientëve të vegjël, DPam u ofron një eksperiencë të këndshme që do t’i shoqërojë ata ndër vite. 

DPam do ta gjeni nga muaji  Shtator, në Galeria ETC, kati II. Për t’u informuar më tej mbi eventin e hapjes dhe ofertat na ndiqni në rrjetet sociale të Galeria ETC &  DPam Albanie.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor