Modë / 31 Gusht 2022, 11:08

Është koha për blerje të reja, këto janë produktet e dosmosdoshme që i duhen lëkurës suaj tani në vjeshtë

Është koha për blerje të reja, këto janë produktet

Pas një vere të nxehtë, është koha të kujdesemi për lëkurën dhe t'i rikthejmë shkëlqimin e humbur. Duke qenë se vjeshta dhe dimri janë në prag, duam t’ju vijmë në ndihmë duke ju sugjeruar më të mirën. Jo vetëm ne si Living, por edhe vetë CHANEL kujdeset dhe mendon që të jemi sa më të kuruara në çdo periudhë të vitit.

Sot do t'ju prezantojmë produket që duhet t'i keni patjetër pjesë të rutinës suaj të bukurisë.

Si fillim duam ta nisim me atë që CHANEL e quan "arkitekturën e fytyrës". Fytyrat ndajnë parimet themelore të arkitekturës, për sa i përket ideales, linjave harmonike dhe forcave të tensionit dhe vëllimit. Në një reflektim, rinia është çelësi i një fytyre me kontrast dhe volum harmonik. Duke përdorur këtë qasje, CHANEL krijoi LE LIFT PRO, një protokoll që kombinon produktet e kujdesit të lëkurës dhe masazhet, ku natyra dhe shkenca bashkojnë forcat për të ofruar një inovacion natyral dhe zgjidhje kundër plakjes e duke pasur një performancë të lartë.

Është koha për blerje të reja, këto janë produktet


Protokolli LE LIFT PRO kombinon dy trajtime kundër plakjes dhe shërben për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe ato më të ndjeshmet.

LE LIFT PRO - Teknika e masazhit 
Frymëzuar nga një teknikë masazhi e njohur në fushën estetike, House i CHANEL dhe ekspertët e tij kanë zhvilluar një masazh që përforcon efektet e kujdesit të lëkurës. LE LIFT PRO shërben për t'i rikthyer volumin fytyrës.

LE LIFT PRO Concentré Contours
Me formulën e tij të mëndafshtë dhe mbështjellëse, LE LIFT PRO Concentré Contours ofron një efekt të menjëhershëm shtrëngues dhe ripërcakton konturet e fytyrës. Është i pasuruar me tre përbërës aktivë të fuqishëm: melipona enzymatic përbërës, i cili shenjat e dukshme të plakjes, një biopolimer me prejardhje natyrale që siguron një shtrëngim të menjëhershëm efekt, dhe dy forma të acidit hialuronik për hidratim afatgjatë.

TEKNIKA E RISTRUKTURIMIT TË LËKURËS- Teknika e zhvilluar për LE LIFT PRO Concentré Contours
Duke stimuluar shtresat e thella të indeve dhe muskujve dhe duke nxitur prodhimin e elastinës dhe kolagjenit, kjo teknikë ndihmon në rikthimin e tonifikimit dhe pamjen e freskët të lëkurës.

Kremi LE LIFT PRO
Me një formulë të mëndafshtë të pasuruar me gjalpë shea, LE LIFT PRO Crème i jep rehati lëkurës dhe lë pas një prekje të butë prej kadifeje. Ky krem ​​ripërcaktues korrigjues me një efekt rimbushës vepron në vëllim dhe kontrast duke përforcuar butësinë e lëkurës. Pas përdorimit, rrudhat e thella do të zbehen.

TEKNIKA E RIFORMIMIT - Teknika e zhvilluar nga kremi LE LIFT PRO
Teknika e riformësimit, e frymëzuar nga teknika e masazhit me lëvizjes rrethore ndihmon në ripërcaktimin e vëllimit të fytyrës.

Horoskop