Familja / 31 Gusht 2022, 16:26

Nëse partneri/partnerja juaj ka këto karakteristika, ka shumë gjasa t'ju tradhëtojë

Nëse partneri/partnerja juaj ka këto karakteristika, ka shumë

Një nga gjërat që mund t’i japë fund një lidhjeje është tradhtia. Megjithatë, janë të pakta rastet kur dikush do të kuptojë menjëherë se partneri po e tradhton.Për shumë çifte gjërat fillojnë të bëhen më të qarta kur shfaqen disa shenja. Natyrisht, nuk ka asnjë shenjë që mund t’ju tregojë me siguri nëse partneri juaj është i pabesë, nëse nuk e kapni ose nuk rrëfejnë. Për këtë arsye, duhet të përpiqeni të bëni një bisedë të drejtpërdrejtë me të për shqetësimet tuaja dhe të shihni se ku ju çon.

Derisa të arrini atje, shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se ka disa lloje njerëzish që mund të mos besojnë dhe zakonisht janë ata që:

Ata që përdorin shumë mediat sociale

Sipas hulumtimit të Cyberpsychology, Behavior and Social Networking, sa më shpesh dikush përdor mediat sociale, aq më shumë lufton me marrëdhënien e tij, duke çuar në pabesi, ndarje, divorc. Kohëzgjatja e lidhjes nuk ndikoi në rezultate pasi kështu ndodhi si për çiftet që kishin një kohë të shkurtër bashkë, ashtu edhe për ata që kishin një lidhje më të gjatë.

Mosha e tyre përfundon me shifrën 9

Sado e çuditshme të duket, studiuesit që analizuan të dhënat, zbuluan se burrat që ishin regjistruar ishin zakonisht 29, 39, 49 ose 59 vjeç. Ekspertët ia atribuojnë këtë zbulim fundit të dekadës, ndoshta duke i bërë meshkujt më të prirur ndaj tradhtisë, dhe ende na duket shumë e çuditshme.

Ata kanë mashtruar disa herë

Nëse e kanë provuar një herë, ka më shumë gjasa që ta bëjnë përsëri. Ju nuk do të bëni përjashtim ndaj është mirë t’i kushtoni vëmendje të veçantë shenjave që ju jepen. Konfirmimi rreth dyshimit vjen nga hulumtimi i Universitetit të Alabamës së Jugut.

Ata që pëlqejnë lojërat

Burrat që janë më të dashur dhe më lozonjarë mund të mos jenë vetëm me ju, sipas shkencës. Kur një mashkull fillon të të tradhtojë, ai bëhet më aktiv seksualisht me ty. Kjo nuk ndodh sepse ai papritmas ju lakmoi më shumë, por sepse ndoshta është përfshirë emocionalisht ose fizikisht me një palë të tretë

Horoskop